Jason Christopher
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Oficer więzienny
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Motocyklista (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Ralph (gościnnie)
7.0
Kod dostępu
Swordfish
2001 Dzieciak w klubie
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Niepoważny chłopak (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jason Christopher filmy Jason Christopher najlepsze filmy Jason Christopher zdjęcia Jason Christopher galeria Jason Christopher biografia Jason Christopher nominacje Jason Christopher nagrody i wyróżnienia Jason Christopher filmografia Jason Christopher aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.