Jason Chong
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Arthur Chang (gościnnie)
6.7 2011 Arthur Chang (gościnnie)
7.4
Satysfakcja
Satisfaction
2007 Arthur Chang (gościnnie)
7.3
Życie po falstarcie
Starter Wife, The
2007 Arthur Chang (gościnnie)
7.6
Na wysokiej fali
Blue Water High
2005 Arthur Chang (gościnnie)
0.0 1999 Arthur Chang (gościnnie)
7.7 1999 Arthur Chang (gościnnie)
7.3
Zaginiony świat
Lost World, The
1999 Arthur Chang (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Arthur Chang (gościnnie)
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Arthur Chang (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jason Chong filmy Jason Chong najlepsze filmy Jason Chong zdjęcia Jason Chong galeria Jason Chong biografia Jason Chong nominacje Jason Chong nagrody i wyróżnienia Jason Chong filmografia Jason Chong aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.