Jason Cerbone
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2011 Steve Gabler (gościnnie)
0.0 2009 Steve Gabler (gościnnie)
7.8 2005 Steve Gabler (gościnnie)
7.3 2004 Tony Reanetti (gościnnie)
7.3 2002 Steve Gabler (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Jackie Aprile Jr. (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Steve Gabler (gościnnie)
7.6 1993 Steve Gabler (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jason Cerbone filmy Jason Cerbone najlepsze filmy Jason Cerbone zdjęcia Jason Cerbone galeria Jason Cerbone biografia Jason Cerbone nominacje Jason Cerbone nagrody i wyróżnienia Jason Cerbone filmografia Jason Cerbone aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.