Jason Brooks
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Rick (gościnnie)
6.3 2011 Rick (gościnnie)
7.9 2011 Rick (gościnnie)
6.3 2010 Rick (gościnnie)
10.0 2010 Rick (gościnnie)
5.0 2009 Rick (gościnnie)
7.7 2009 Ian Harris (gościnnie)
6.6 2006 Rick (gościnnie)
7.7 2006 Rick (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Rick (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Rick (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Jeremy Bishop (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Rick (gościnnie)
7.3 2004 Paul White (2006) (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Rick (gościnnie)
7.3 2002 Carl Purdue (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Rick (gościnnie)
8.0 2000 Rick (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Simon Rose (gościnnie)
6.9 1998 Rick (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Rick (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Rick (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Rick (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Rick (gościnnie)
7.0 1995 Rick (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Rick (gościnnie)
7.2
Doogie Howser, lekarz medycyny
Doogie Howser, M.D
1989 Rick (gościnnie)
5.7 1989 Rick (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jason Brooks filmy Jason Brooks najlepsze filmy Jason Brooks zdjęcia Jason Brooks galeria Jason Brooks biografia Jason Brooks nominacje Jason Brooks nagrody i wyróżnienia Jason Brooks filmografia Jason Brooks aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.