Jasmine Waltz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Meg
0.0 2012 Meg
6.0 2009 Erin (gościnnie)
7.5
Brud
Dirt
2007 Dziewczyna (gościnnie) (niewymieniony
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Jenny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jasmine Waltz filmy Jasmine Waltz najlepsze filmy Jasmine Waltz zdjęcia Jasmine Waltz galeria Jasmine Waltz biografia Jasmine Waltz nominacje Jasmine Waltz nagrody i wyróżnienia Jasmine Waltz filmografia Jasmine Waltz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.