Jasmine Jessica Anthony
Data urodzenia: 1996-10-28
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2009 Dziewczynka przebrana za czarownicę (gościnnie)
1.0 2009 Dziewczynka przebrana za czarownicę (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Dziewczynka przebrana za czarownicę (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Dziewczynka przebrana za czarownicę (gościnnie)
7.5 2005 Dziewczynka przebrana za czarownicę (gościnnie)
7.5 2002 Dziewczynka przebrana za czarownicę (gościnnie)
7.3 2001 Dziewczynka przebrana za czarownicę (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jasmine Jessica Anthony filmy Jasmine Jessica Anthony najlepsze filmy Jasmine Jessica Anthony zdjęcia Jasmine Jessica Anthony galeria Jasmine Jessica Anthony biografia Jasmine Jessica Anthony nominacje Jasmine Jessica Anthony nagrody i wyróżnienia Jasmine Jessica Anthony filmografia Jasmine Jessica Anthony aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.