Jasmin Gerat
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Katharina
0.0 2003 Komisarz Jale Beck
4.0 1999 Anik Özdogan (gościnnie)
7.0 1997 Mona Jürgens
6.3
Komando Małolat
SK Babies
1996 Lea (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Conny Friedrichs
6.5 1992 Valentina Baumann (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jasmin Gerat filmy Jasmin Gerat najlepsze filmy Jasmin Gerat zdjęcia Jasmin Gerat galeria Jasmin Gerat biografia Jasmin Gerat nominacje Jasmin Gerat nagrody i wyróżnienia Jasmin Gerat filmografia Jasmin Gerat aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.