Jascha Washington
Data urodzenia: 1989-06-21
Miejsce urodzenia: Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2010 Nick (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Nick (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Nick (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Nick (gościnnie)
0.0 2004 Nick (gościnnie)
8.0 2002 Nick (gościnnie)
7.3 2001 Nick (gościnnie)
6.8
Agent XXL
Big Momma's House
2000 Nick (gościnnie)
6.8 2000 Nick (gościnnie)
8.3 2000 Nick (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Student (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Nick (gościnnie)
7.2
Wyspa Fantazji
Fantasy Island
1998 Nick (gościnnie)
7.4 1997 Nick (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Nick (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jascha Washington filmy Jascha Washington najlepsze filmy Jascha Washington zdjęcia Jascha Washington galeria Jascha Washington biografia Jascha Washington nominacje Jascha Washington nagrody i wyróżnienia Jascha Washington filmografia Jascha Washington aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.