Jarvis W. George
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2009 Patrick (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Patrick (gościnnie)
7.9
Ślepa sprawiedliwość
Blind Justice
2005 Patrick (gościnnie)
8.7 2005 Patrick (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Patrick (gościnnie)
7.3 2002 Billy Rodman (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Patrick (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Ronnie Mo (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Patrick (gościnnie)
7.6 1993 Patrick (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jarvis W. George filmy Jarvis W. George najlepsze filmy Jarvis W. George zdjęcia Jarvis W. George galeria Jarvis W. George biografia Jarvis W. George nominacje Jarvis W. George nagrody i wyróżnienia Jarvis W. George filmografia Jarvis W. George aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.