Jarosław Tyrański
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Grabowski
5.4 2006 (gościnnie)
6.6 1999 Docent prowadzący interview u Nowaków (gościnnie)
7.6 1988 Porucznik Figiel, oficer wywiadu Floty
7.1 1986

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jarosław Tyrański filmy Jarosław Tyrański najlepsze filmy Jarosław Tyrański zdjęcia Jarosław Tyrański galeria Jarosław Tyrański biografia Jarosław Tyrański nominacje Jarosław Tyrański nagrody i wyróżnienia Jarosław Tyrański filmografia Jarosław Tyrański aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.