Jarosław Kopaczewski
Data urodzenia: 1956-02-12
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Prokurator (gościnnie)
6.3 2008 Mecenas Łuczak (gościnnie)
7.7 2007 Minister obrony narodowej (gościnnie)
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 Oficer SS na spotkaniu z Himmlerem (gościnnie)
4.7 2002 Krzysztof Rudnicki (gościnnie)
6.4 1999 Prowadzący wyścig
6.8 1991 Lipiński
6.7 1990
7.6 1988 Porucznik Peltz, współpracownik Abwehry (gościnnie)
6.4 1984 Jan Bator
6.6 1984 Zygmunt
7.2 1984 Darek, zięć Andzi
7.1 1983 Styga
8.2 1982 Ubek aresztujący Antoninę
8.2 1982 Kuwak
6.7 1981 Porucznik Kosterski
8.0 1979 Bolek Małolepszy
6.2 1978 Bolek

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jarosław Kopaczewski filmy Jarosław Kopaczewski najlepsze filmy Jarosław Kopaczewski zdjęcia Jarosław Kopaczewski galeria Jarosław Kopaczewski biografia Jarosław Kopaczewski nominacje Jarosław Kopaczewski nagrody i wyróżnienia Jarosław Kopaczewski filmografia Jarosław Kopaczewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.