Jarosław Budnik
Data urodzenia: 1973-02-16
Miejsce urodzenia: Świętochłowice, Polska
Stan cywilny: żona Jowita Budnik

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Reporter(gościnnie)
6.8 2011 Reporter (gościnnie)
5.6 2009 Mecenas Kota-Burego (gościnnie)
6.7 2008 Jarosław Kowalski, pośrednik sprzedaży nieruchomości (gościnnie)
6.3 2008 (gościnnie)
5.1 2007 Dziennikarz Jacek Zuber (gościnnie)
4.8 2006 Kelner (gościnnie)
4.5 2006 Kolega Ewy z pracy
6.7 2005 Ksiądz (gościnnie)
3.5 2005 Ryszard Socha (gościnnie)
5.6
Nurkuj, Olly!
Dive Olly Dive!
2005 Lektor (polski dubbing)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Wodzirej (gościnnie)
7.9 2004 Ksiądz udzielający ślubu Aldonie i Rysiowi (gościnnie)
6.9 2004 Wiktor Irecki (gościnnie)
7.2 2002 Przemądrzały ekspedient / Policjant (głos)
4.2 2000 Ksiądz
7.6
Yu-Gi-Oh!
Yugiô: Duel Monsters
2000 Maksimilion Pegasus (polski dubbing)
8.0 1999 Policjant nad Wisłą
6.9 1999 Chłopak w SPATiF-ie(niewymieniony w czołówce)
5.9
Pokémon 2: Uwierz w swoją siłę
Gekijô-ban poketto monsutâ: Maboroshi no pokemon: Rugia bakutan
1999 James (polski dubbing)
6.2
Pokémon: Film pierwszy
Gekijô-ban poketto monsutâ: Myûtsû no gyakushû
1998 James (polski dubbing)
6.9
Yu-Gi-Oh!
Yu-Gi-Oh! Yami no Games
1998 Maximilian Pegasus (polski dubbing)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Złodziej / Pan Zielny / Jeden z oszustów / Krasnal / Bubel (polski du
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 James (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jarosław Budnik filmy Jarosław Budnik najlepsze filmy Jarosław Budnik zdjęcia Jarosław Budnik galeria Jarosław Budnik biografia Jarosław Budnik nominacje Jarosław Budnik nagrody i wyróżnienia Jarosław Budnik filmografia Jarosław Budnik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.