Jarema Stępowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 1999 (gościnnie)
6.7 1996 Pan Wojciech, portier w teatrze
6.3 1995 Pan Wojciech, portier w teatrze
6.5 1994 Józef, lokaj hrabiny
6.5 1966 Handlarz obrazami
7.7 1965 Nieznajomy pytający o suchy chleb
7.6 1964 Muttermilch, strażnik więzienia Wehrmachtu
8.2 1958 Kelner w restauracji w Podkowie Leśnej
7.0 1958 Grzegorz, lokaj Mąckich
7.6 1957 Wacek Szparaga, kelner w barze "Pod Ślimakiem"
6.5 1957 Kucharz okrętowy
6.9 1956 Tramwajarz Mirek
6.8 1956 Radca, wysłannik pana prezydenta
6.5 1956 Pisarz sądowy
6.8 1956 Stelmach
6.2 1956 Pijak przy barze(niewymieniony w czołówce)
6.6 1955 Sprawozdawca niemiecki
6.4 1955 Handlarz
6.7 1955 Trębacz, członek orkiestry na mecie etapu ("Nowela kolarska")

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jarema Stępowski filmy Jarema Stępowski najlepsze filmy Jarema Stępowski zdjęcia Jarema Stępowski galeria Jarema Stępowski biografia Jarema Stępowski nominacje Jarema Stępowski nagrody i wyróżnienia Jarema Stępowski filmografia Jarema Stępowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.