Janusz Ziejewski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 1977 Karbowy Walenty (gościnnie) (niewymi
6.9 1969 Krzyżan
7.3 1968 Generał August Christopher Wackenbarth
7.5 1968 Generał August Christopher Wackenbarth
7.4 1965 Dozorca
7.7 1965 Woźny w Klubie, Gdzie Odbywa się Konkurs (odc. 13) (niewymieniony w c
6.4 1964 Szatniarz w kawiarni
7.4 1962 Żaczek
5.0 1954 Pułkownik wywiadu angielskiego
6.6 1953 Minister

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Janusz Ziejewski filmy Janusz Ziejewski najlepsze filmy Janusz Ziejewski zdjęcia Janusz Ziejewski galeria Janusz Ziejewski biografia Janusz Ziejewski nominacje Janusz Ziejewski nagrody i wyróżnienia Janusz Ziejewski filmografia Janusz Ziejewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.