Janusz R. Nowicki
Data urodzenia: 1943

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Sędzia Putkiewicz (gościnnie)
6.6 2010 Sędzia
7.9 2007 Senator Zdzisław Pokrzywa-Lewiński (gościnnie)
6.8 2007 Chwalba
5.0 2005 Prezes "Społem" (gościnnie)
6.9 2004 Feliks Szenert, ojciec Anny (gościnnie)
7.4 2002 Sędzia Chwalba
7.2 2001 Ignacy Daszyński
6.4 2000 Przewodniczący zebrania w ZASP-ie(gościnnie)
10.0
Kapitan
Kapitän, Der
1997 Jaszin
6.6 1995 Prokurator
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 (polski dubbing)
6.7 1993 Strażnik więzienny
6.2 1990 Max, były szef kina
6.3 1987 Chory
7.7 1987 Kierowca poloneza
7.8
Dom
1980 Ordynator Oddziału Dializ (gościnnie)
4.4 1976 Jan Gąsienica

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Janusz R. Nowicki filmy Janusz R. Nowicki najlepsze filmy Janusz R. Nowicki zdjęcia Janusz R. Nowicki galeria Janusz R. Nowicki biografia Janusz R. Nowicki nominacje Janusz R. Nowicki nagrody i wyróżnienia Janusz R. Nowicki filmografia Janusz R. Nowicki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.