Janusz Dziubiński
Data urodzenia: 1943-09-16
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.3 1989 (niewymieniony w czołówce)
7.7 1989 (niewymieniony w czołówce)
7.7 1989 (niewymieniony w czołówce)
7.7
Triumf ducha
Triumph of the Spirit
1989 (niewymieniony w czołówce)
7.3 1989 (niewymieniony w czołówce)
7.8 1989 (gościnnie)
4.3 1988 (niewymieniony w czołówce)
5.2 1988 (niewymieniony w czołówce)
7.0 1988 (niewymieniony w czołówce)
7.6 1988 (niewymieniony w czołówce)
7.6 1988 (niewymieniony w czołówce)
7.8 1988 Członek oddziału Rosińskiego (gościnnie)
7.5 1987 (niewymieniony w czołówce)
7.0 1987 (niewymieniony w czołówce)
7.7 1987 (niewymieniony w czołówce)
7.9 1987 (gościnnie)
5.2 1986 (gościnnie)
6.8 1984 (niewymieniony w czołówce)
4.8
Wir
1983 (niewymieniony w czołówce)
7.6 1982 (niewymieniony w czołówce)
7.9 1982 (niewymieniony w czołówce)
7.8 1982 Pułkownik Marian Januszajtis, legionista (niewymieniony w czołówce)
8.2 1981 (niewymieniony w czołówce)
5.8 1981 (niewymieniony w czołówce)
6.5 1981 Doktor Królikiewicz (gościnnie)
9.0 1981
6.9 1980 (gościnnie)
7.3 1979 (niewymieniony w czołówce)
6.2 1978 (niewymieniony w czołówce)
6.8 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Janusz Dziubiński filmy Janusz Dziubiński najlepsze filmy Janusz Dziubiński zdjęcia Janusz Dziubiński galeria Janusz Dziubiński biografia Janusz Dziubiński nominacje Janusz Dziubiński nagrody i wyróżnienia Janusz Dziubiński filmografia Janusz Dziubiński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.