Janusz Chabior
Data urodzenia: 1963-02-17
Miejsce urodzenia: Legnica, Polska
Stan cywilny: żona Anita Poddębniak

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2012 Kupiec
6.8 2011 Didżej
6.8
Ki
2011 Didżej
6.8 2011 Didżej
5.7 2011 Didżej
6.8
Trzy Siostry T
Three Sisters T
2011 Stach
0.0
Trzy Siostry T
Three Sisters T
2011 Didżej
0.0 2011 Didżej
7.6 2010 Didżej
6.7 2010 Didżej
7.1 2010 Didżej
6.6 2010 Didżej
6.7 2010 Didżej
7.6 2010 Szymon Bogusz (gościnnie)
6.2
Muminki w pogoni za kometą
Muumi ja punainen pyrstötähti
2010 Didżej
4.2
Tulisie. Przygoda w słonecznej krainie
Tropa de trapo en el país donde siempre brilla el sol, La
2010 Didżej
6.5 2009 Didżej
5.6 2009 Didżej
6.5
Hel
2009 Didżej
6.4 2009 Didżej
8.1 2008 Chłop Mielczarek (gościnnie)
7.2 2008 Didżej
6.3 2008 Didżej
0.0 2008 Didżej
7.9 2007 Didżej
5.4 2007 Didżej
6.8 2007 Didżej
6.9 2006 Didżej
4.5 2006 Didżej
5.1 2006 Didżej
3.4 2006 Didżej
3.4 2005 Didżej
5.0 2005 Didżej
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 Didżej
8.2 2005 "Ciągły" (gościnnie)
5.6 2004 Didżej
6.9 2004 Didżej
6.7 2004 Didżej
6.6 2003 Didżej
5.5 2003 Didżej
7.2 2003 Didżej
5.3 2002 Didżej
3.8 2001 Didżej
6.2 2001 Didżej
4.2 2000 Didżej
6.7 1999 Przedstawiciel "Guinnessa" / Agent / Docent / Redaktor / Profesor / Mieczysław Antychryst / Komornik Karol Grzmot / Włodzimierz Nieczuły (gościnnie)
7.8
Charakter
Karakter
1997 Didżej
6.4 1993 Didżej

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Janusz Chabior filmy Janusz Chabior najlepsze filmy Janusz Chabior zdjęcia Janusz Chabior galeria Janusz Chabior biografia Janusz Chabior nominacje Janusz Chabior nagrody i wyróżnienia Janusz Chabior filmografia Janusz Chabior aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.