Janina Nowicka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1988 Babcia klozetowa na dworcu
8.0 1988 (odcinek 2)
7.8 1983 Dyrektorka Domu Dziecka
6.8 1983 Matka Piotra
6.8 1981 Halina Pawlakowa, sąsiadka Jana
7.8
Dom
1980 Petentka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Janina Nowicka filmy Janina Nowicka najlepsze filmy Janina Nowicka zdjęcia Janina Nowicka galeria Janina Nowicka biografia Janina Nowicka nominacje Janina Nowicka nagrody i wyróżnienia Janina Nowicka filmografia Janina Nowicka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.