Janina Faye
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1978 Dziewczyna (gościnnie)
1.0 1975 Linda Hollis
6.5
Napoleon i kobiety
Napoleon and Love
1974 Caroline
0.0 1971 Susan Collier (gościnnie)
0.0 1968 Hermione (gościnnie)
5.5 1967 Tamara (gościnnie)
8.4 1965 Gawędziarka (gościnnie)
10.0 1964 Sheila (gościnnie)
8.6 1962 Kate Carr (1963) (gościnnie)
0.0 1960 Becky Thatcher

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Janina Faye filmy Janina Faye najlepsze filmy Janina Faye zdjęcia Janina Faye galeria Janina Faye biografia Janina Faye nominacje Janina Faye nagrody i wyróżnienia Janina Faye filmografia Janina Faye aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.