Janice Lynde
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Kobieta w turkusie (gościnnie)
6.0 2009 Kobieta w turkusie (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Kobieta w turkusie (gościnnie)
5.9 1998 Kobieta w turkusie (gościnnie)
8.6 1997 Kobieta w turkusie (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Kobieta w turkusie (gościnnie)
5.7 1989 Kobieta w turkusie (gościnnie)
9.5 1986 Kobieta w turkusie (gościnnie)
9.0 1984 Kobieta w turkusie (gościnnie)
7.3 1984 Kobieta w turkusie (gościnnie)
8.2 1982 Kobieta w turkusie (gościnnie)
9.0 1979 Kobieta w turkusie (gościnnie)
7.1 1976 Kobieta w turkusie (gościnnie)
8.5 1974 Kobieta w turkusie (gościnnie)
10.0 1974 Kobieta w turkusie (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Kobieta w turkusie (gościnnie)
7.0 1973 Kobieta w turkusie (gościnnie)
6.6 1969 Kobieta w turkusie (gościnnie)
8.2 1968 Kobieta w turkusie (gościnnie)
7.2 1967 Kobieta w turkusie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Janice Lynde filmy Janice Lynde najlepsze filmy Janice Lynde zdjęcia Janice Lynde galeria Janice Lynde biografia Janice Lynde nominacje Janice Lynde nagrody i wyróżnienia Janice Lynde filmografia Janice Lynde aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.