Janel Parrish
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 May (gościnnie)
0.0 2011 May (gościnnie)
0.0 2011 May (gościnnie)
5.8 2010 May (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Mona Vanderwall
6.6
Ale Czad!
Fired Up!
2009 May (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 May (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 May (gościnnie)
5.7 1989 May (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Janel Parrish filmy Janel Parrish najlepsze filmy Janel Parrish zdjęcia Janel Parrish galeria Janel Parrish biografia Janel Parrish nominacje Janel Parrish nagrody i wyróżnienia Janel Parrish filmografia Janel Parrish aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.