Jane Luk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 News Anchor (gościnnie)
0.0 2009 News Anchor (gościnnie)
0.0 2006 News Anchor (gościnnie)
7.5 2002 News Anchor (gościnnie)
8.1 2000 News Anchor (gościnnie)
0.0 1997 News Anchor (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 News Anchor (gościnnie)
7.5
Gęsia skórka
Goosebumps
1995 News Anchor (gościnnie)
6.4 1994 News Anchor (gościnnie)
10.0 1994 News Anchor (gościnnie)
10.0 1994 News Anchor (gościnnie)
8.0 1990 News Anchor (gościnnie)
7.6
Moje drugie ja
My Secret Identity
1988 News Anchor (gościnnie)
7.7
Kapitan Power i żołnierze przyszłości
Captain Power and the Soldiers of the Future
1987 News Anchor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jane Luk filmy Jane Luk najlepsze filmy Jane Luk zdjęcia Jane Luk galeria Jane Luk biografia Jane Luk nominacje Jane Luk nagrody i wyróżnienia Jane Luk filmografia Jane Luk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.