Jane Lapotaire
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2004 Lady Milborough
9.0
W poszukiwaniu Szekspira
In Search of Shakespeare
2003 Aktorka (segment 4)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Mary Mohan (gościnnie)
7.0 1996 Olga Picasso
0.0 1995 Miriam Konrad (gościnnie)
6.0 1995 Sylvia Liberty
0.0 1992 Martha Hoyland
0.0 1992 Diane Warburg
10.0 1990 Elspeth Cost (gościnnie)
7.9 1986 Maria Tudor
7.5 1984 (ona sama)
0.0 1978 Aliéner d'Aquitaine
0.0 1977 Maria Skłodowska-Curie
0.0
Edward VII
Edward the King
1975 Dowager Empress Dagmar
0.0 1972 Panna Heydinger
7.0 1972 Elly (1973) (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
7.6 1970 (gościnnie)
8.1 1964 Annie Harrison (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jane Lapotaire filmy Jane Lapotaire najlepsze filmy Jane Lapotaire zdjęcia Jane Lapotaire galeria Jane Lapotaire biografia Jane Lapotaire nominacje Jane Lapotaire nagrody i wyróżnienia Jane Lapotaire filmografia Jane Lapotaire aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.