Jane Kim
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Elizabeth (gościnnie)
10.0
2B
2009 Elizabeth (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Meilin (gościnnie)
7.8 2008 Elizabeth (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Dominique (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jane Kim filmy Jane Kim najlepsze filmy Jane Kim zdjęcia Jane Kim galeria Jane Kim biografia Jane Kim nominacje Jane Kim nagrody i wyróżnienia Jane Kim filmografia Jane Kim aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.