Jane How
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Anne Bonham (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Anne Bonham (gościnnie)
7.7 2002 Anne Bonham (gościnnie)
8.7
Miłość w zimnym klimacie
Love in a Cold Climate
2001 Anne Bonham (gościnnie)
4.5 2001 Anne Bonham (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Anne Bonham (gościnnie)
0.0 1997 Anne Bonham (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Anne Bonham (gościnnie)
8.6 1992 Anne Bonham (gościnnie)
6.8 1992 Anne Bonham (gościnnie)
7.9 1986 Anne Bonham (gościnnie)
6.3 1986 Anne Bonham (gościnnie)
7.6 1985 Anne Bonham (gościnnie)
0.0
Cytadela
Citadel, The
1983 Anne Bonham (gościnnie)
0.0 1983 Anne Bonham (gościnnie)
0.0 1980 Anne Bonham (gościnnie)
0.0 1980 Anne Bonham (gościnnie)
0.0 1973 Anne Bonham (gościnnie)
8.0 1972 Anne Bonham (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Anne Bonham (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jane How filmy Jane How najlepsze filmy Jane How zdjęcia Jane How galeria Jane How biografia Jane How nominacje Jane How nagrody i wyróżnienia Jane How filmografia Jane How aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.