Jane Galloway Heitz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2009 Lillian Adler (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Mama Annie (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Starsza kobieta (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.0 2007 Mama Annie (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Mildred (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Arogancka urzędniczka (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Mama Annie (gościnnie)
7.5 2002 Essie (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Mama Annie (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Klientka (gościnnie)
0.0

0 Mama Annie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jane Galloway Heitz filmy Jane Galloway Heitz najlepsze filmy Jane Galloway Heitz zdjęcia Jane Galloway Heitz galeria Jane Galloway Heitz biografia Jane Galloway Heitz nominacje Jane Galloway Heitz nagrody i wyróżnienia Jane Galloway Heitz filmografia Jane Galloway Heitz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.