Jana Straulino
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2005 Melanie Zander
8.0 2003 Tatiani Loos (gościnnie)
10.0 1999 Lisa
0.0 1998 Tiziana
7.0 1997 Martina Röder (gościnnie)
10.0 1994 Sonja Steiner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jana Straulino filmy Jana Straulino najlepsze filmy Jana Straulino zdjęcia Jana Straulino galeria Jana Straulino biografia Jana Straulino nominacje Jana Straulino nagrody i wyróżnienia Jana Straulino filmografia Jana Straulino aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.