Jana Kramer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Lola (gościnnie)
7.1 2008 Portia Ranson (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Lola (gościnnie)
8.3 2006 Lola (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Lola (gościnnie)
7.3 2004 Paige Rowand (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Brooke (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Alex Dupre
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 (gościnnie)
0.0

0 Lola (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jana Kramer filmy Jana Kramer najlepsze filmy Jana Kramer zdjęcia Jana Kramer galeria Jana Kramer biografia Jana Kramer nominacje Jana Kramer nagrody i wyróżnienia Jana Kramer filmografia Jana Kramer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.