Jan Tomaszewicz
Data urodzenia: 1956
Miejsce urodzenia: Wiktoryszki, ZSRR (obecnie Litwa)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
3.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2008 Willi Schutz (gościnnie)
6.9 2006 Willi Schutz (gościnnie)
6.7 2005 Willi Schutz (gościnnie)
6.6 2003 Willi Schutz (gościnnie)
5.3 2002 Willi Schutz (gościnnie)
3.8 2001 Willi Schutz (gościnnie)
4.2 2000 Willi Schutz (gościnnie)
5.3 1989 Willi Schutz (gościnnie)
6.3 1989 Willi Schutz (gościnnie)
7.8 1989 Willi Schutz (gościnnie)
6.5 1988 Willi Schutz (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Willi Schutz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jan Tomaszewicz filmy Jan Tomaszewicz najlepsze filmy Jan Tomaszewicz zdjęcia Jan Tomaszewicz galeria Jan Tomaszewicz biografia Jan Tomaszewicz nominacje Jan Tomaszewicz nagrody i wyróżnienia Jan Tomaszewicz filmografia Jan Tomaszewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.