Jan Tadeusz Stanisławski
Data urodzenia: 1936-01-26
Miejsce urodzenia: 2007-04-21
Stan cywilny: Włodzimierz Wołyński, Polska (obecnie Ukraina)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 1999 (gościnnie)
4.2 1999
6.7 1987 Dobek, sufler w zespole Cabińskiego
4.4 1984 Członek "teatrzyku"
6.3 1982 Michał Bove
7.3 1979 Zdun Franciszek Grzechowiak (gościnnie)
8.1 1976 profesor; w odcinku 2 także piekarz
7.6 1976 Karczmarz (gościnnie)
7.5 1975 profesor; w odcinku 2 także piekarz
7.4 1974 Magister Kulesza (1974) (gościnnie)
7.1 1960 profesor; w odcinku 2 także piekarz

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jan Tadeusz Stanisławski filmy Jan Tadeusz Stanisławski najlepsze filmy Jan Tadeusz Stanisławski zdjęcia Jan Tadeusz Stanisławski galeria Jan Tadeusz Stanisławski biografia Jan Tadeusz Stanisławski nominacje Jan Tadeusz Stanisławski nagrody i wyróżnienia Jan Tadeusz Stanisławski filmografia Jan Tadeusz Stanisławski aktor Jan Tadeusz Stanisławski scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.