Jan Pyjor
Data urodzenia: 1935-06-13
Miejsce urodzenia: 1994-01-08
Stan cywilny: Wolne Miasto Gdańsk (obecnie Gdańsk, Polska)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 1994 Naczelnik poczty
5.8 1993 Adwokat wykonujący testament Ostrowskiej
4.9 1993 maszynista pociągu
5.4 1993 Pracownik tartaku
5.8 1993 Klient w banku (gościnnie)
6.7 1993 Sędzia (gościnnie)
6.7
Nowe przygody Arsena Lupin
Nouveaux Exploits d'Arsene Lupin, Les
1993 Notariusz
7.6
Psy
1992 Handlarz amfetaminy
6.3 1991 Szef Sewka
7.8 1989 (gościnnie)
6.5 1988 Lekarz opiekujący się Glinnickim
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 (polski dubbing)
6.4 1986 Sierżant Dębiński
6.0 1985
7.7 1984 Lulek, właściciel baru
6.1 1983 lekarz w kurorcie
8.2 1982 Radzik
6.9 1980 Sługa Bony, świadek podpisania testamentu (gościnnie)
7.8 1979 (gościnnie)
7.3 1979 Policjant (niewymieniony w czołówce)
6.7 1978 Lekarz w Reichenhall

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jan Pyjor filmy Jan Pyjor najlepsze filmy Jan Pyjor zdjęcia Jan Pyjor galeria Jan Pyjor biografia Jan Pyjor nominacje Jan Pyjor nagrody i wyróżnienia Jan Pyjor filmografia Jan Pyjor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.