Jan Munroe
Data urodzenia: 1952-06-24
Miejsce urodzenia: Iowa City, Iowa, USA
Stan cywilny: żona Frances Conroy (od 1992)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Dr Whitcomb (gościnnie)
7.5
Seks, kasa i kłopoty
Dirty Sexy Money
2007 Dr Whitcomb (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Dr Whitcomb (gościnnie)
7.5 2002 Dr Whitcomb (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dr Whitcomb (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dr Whitcomb (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dr Whitcomb (gościnnie)
10.0 1995 Dr Whitcomb (gościnnie)
7.7
Ludzie honoru
Few Good Men, A
1992 Dr Whitcomb (gościnnie)
7.7 1990 Dr Whitcomb (gościnnie)
4.5 1988 Dr Whitcomb (gościnnie)
6.3 1986 Dr Whitcomb (gościnnie)
5.7 1986 Dr Whitcomb (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jan Munroe filmy Jan Munroe najlepsze filmy Jan Munroe zdjęcia Jan Munroe galeria Jan Munroe biografia Jan Munroe nominacje Jan Munroe nagrody i wyróżnienia Jan Munroe filmografia Jan Munroe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.