Jan Monczka
Data urodzenia: 1956-05-17
Miejsce urodzenia: Karwina, Czechosłowacja (obecnie Czechy)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 2011 Dariusz Siwicki (gościnnie)
6.5 2011 Dariusz Siwicki (gościnnie)
6.6 2010 Dariusz Siwicki (gościnnie)
7.6 2010 Dariusz Siwicki (gościnnie)
6.5 2010 Dariusz Siwicki (gościnnie)
4.3 2009 Dariusz Siwicki (gościnnie)
6.3 2008 Dariusz Siwicki (gościnnie)
6.8 2007 Dariusz Siwicki (gościnnie)
8.2 2005 Szczęsny, oficer wydziału wewnętrznego (gościnnie)
6.9 2004 Dariusz Siwicki (gościnnie)
7.2 2003 Dariusz Siwicki (gościnnie)
4.7 2002 Dariusz Siwicki (gościnnie)
5.0 2001 Dariusz Siwicki (gościnnie)
7.4 1994 Dariusz Siwicki (gościnnie)
7.5 1988 Dariusz Siwicki (gościnnie)
7.6 1988 Dariusz Siwicki (gościnnie)
7.1 1986 Dariusz Siwicki (gościnnie)
8.1 1980 Dariusz Siwicki (gościnnie)
8.1 1980 Dariusz Siwicki (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jan Monczka filmy Jan Monczka najlepsze filmy Jan Monczka zdjęcia Jan Monczka galeria Jan Monczka biografia Jan Monczka nominacje Jan Monczka nagrody i wyróżnienia Jan Monczka filmografia Jan Monczka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.