Jan Łopuszniak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 1987 Widz na przedstawieniu (niewymieniony w czołówce)
7.7 1986 Protestujący w sprawie braku wody/Karter (w kolejce w Hali Mirowskiej)
6.1 1983 Woźniakowski, urzędnik w firmie Połanieckiego
7.8 1982 Członek rządu lubelskiego (niewymieniony w czołówce)
6.3 1980 Recytator na akademii w remizie
7.9 1980 Antoni, służący w Koborowie
7.3 1979 Kruger, patron niemieckich spółek zarobkowych w Poznaniu (gościnnie)
6.7 1978 Woźniakowski, urzędnik w firmie Połanieckiego
5.3 1977 Mężczyzna na przedstawieniu "Toski"
6.7 1975 Majster w kolejce do lekarza(niewymieniony w czołówce)
6.2 1974 Bileter na festiwalu w Opolu
6.4 1972 Omdlewający mężczyzna(niewymieniony w czołówce)
6.4 1971 Gość w kawirani
6.3 1965 Kierownik pokazu mody(niewymieniony w czołówce)
7.6 1964 Grajek w pociągu(niewymieniony w czołówce)
6.7 1963 Hermann Goring
7.0 1963 Gość u dyrektorostwa
7.8 1962 Pasażer w samolocie(niewymieniony w czołówce)
6.6 1959 Dyspozytor w pogotowiu ratunkowym(niewymieniony w czołówce)
6.5 1957 Pijak w tawernie(niewymieniony w czołówce)
6.8 1956

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jan Łopuszniak filmy Jan Łopuszniak najlepsze filmy Jan Łopuszniak zdjęcia Jan Łopuszniak galeria Jan Łopuszniak biografia Jan Łopuszniak nominacje Jan Łopuszniak nagrody i wyróżnienia Jan Łopuszniak filmografia Jan Łopuszniak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.