Jan Kulczycki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2011 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.8
Shrek Forever
Shrek Forever After
2010 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
8.0
Avengers: Potęga i moc
Avengers: Earth's Mightiest Heroes, The
2010 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
5.3
Power Rangers – Furia Dżungli
Power Rangers Jungle Fury
2008 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
4.2
Krasula i my
Tangerine & Cow
2008 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
8.0
Bystre Oko
Wide Eye
2008 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.3 2008 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.0 2007 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.9
Zagroda według Otisa
Back at the Barnyard
2007 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.7
Shrek Trzeci
Shrek the Third
2007 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.5 2006 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.3 2005 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.1
Transformers - Cybertron
Transformers: Galaxy Force
2005 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
5.1
Ufolągi
Pet Alien
2005 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
8.4
Strażackie opowieści
Firehouse Tales
2005 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.0
Transformerzy: Wojna o Energon
Transformer: Super Link
2004 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.1
Gdzie jest Nemo?
Finding Nemo
2003 Dentysta (polski dubbing)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
4.7 2002 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
5.9
Kryptonim: Klan Na Drzewie
Codename: Kids Next Door
2002 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.5 2002 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.6
Ozzy i Drix
Ozzy & Drix
2002 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.6
Pan Andersen opowiada
FairyTaler, The
2002 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.5
Samuraj Jack
Samurai Jack
2001 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
4.7 2001 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
8.2
Spirited Away: W Krainie Bogów
Sen to Chihiro no kamikakushi
2001 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.0 1998 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.9
Przygody Olivera Twista
Nouvelles aventures d'Oliver Twist, Les
1997 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.3
Prawdziwe przygody Jonny'ego Questa
Real Adventures of Jonny Quest, The
1996 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.8
Kosmiczne Biuro Śledcze
Bureau of Alien Detectors
1996 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.1
Maska
Mask, The
1995 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
5.2 1995 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.6 1995 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
5.8 1993 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.4
Nowe podróże Guliwera
Gulliver's Travels
1992 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.8
W 80 marzeń dookoła świata
Around the World in Eighty Dreams
1992 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
8.3
Zwariowane Melodie
Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends
1990 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.7
Muminki
Moomins
1990 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.7 1989 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.5 1988 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.7 1986 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.9 1985 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.5
Dookoła świata z Willim Fogiem
Vuelta al mundo de Willy Fog, La
1981 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.8
Był sobie człowiek
Était une fois... l'homme, Il
1978 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.8 1978 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.2
Huckleberry Finn
Huckleberry-No Boken
1976 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
5.2 1974 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.8 1972 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.4
Przygody Pinokia
Kashi no ki Mokku
1972 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.4
Nowy Scooby Doo
New Scooby-Doo Movies, The
1972 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
5.8 1969 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
6.9
Goryl Magilla
Magilla Gorilla Show, The
1964 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)
5.9 0 Mikołaj (polski dubbing) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jan Kulczycki filmy Jan Kulczycki najlepsze filmy Jan Kulczycki zdjęcia Jan Kulczycki galeria Jan Kulczycki biografia Jan Kulczycki nominacje Jan Kulczycki nagrody i wyróżnienia Jan Kulczycki filmografia Jan Kulczycki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.