Jan Krzysztof Szczygieł
Data urodzenia: 1970-07-27
Miejsce urodzenia: Starachowice, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Zygmunt, szef stacji DDR (gościnnie)
7.6 2010 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
6.4 2009 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
5.1 2008 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
5.1 2007 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
5.0 2007 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
6.9 2004 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
7.2 2001 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
6.6 1999 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
3.6 1999 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
5.4 1997 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
5.1
Królowa złodziei
Marion du faouet - chef de volerus
1997 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
7.4 1997 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
4.4 1996 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jan Krzysztof Szczygieł filmy Jan Krzysztof Szczygieł najlepsze filmy Jan Krzysztof Szczygieł zdjęcia Jan Krzysztof Szczygieł galeria Jan Krzysztof Szczygieł biografia Jan Krzysztof Szczygieł nominacje Jan Krzysztof Szczygieł nagrody i wyróżnienia Jan Krzysztof Szczygieł filmografia Jan Krzysztof Szczygieł aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.