Jan Jeruzal
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2006 Cieć (gościnnie)
6.9 2004 Dozorca (gościnnie)
5.9 2003 (gościnnie)
5.5 2002 Mężczyzna
5.3 2001 Mężczyzna
4.2 2000 Tragarz / Markowski, właściciel sklepu z pamiątkami, sąsiad galerii Nowickiego
6.2 1984 Stajenny Wincenty Bodaryk
6.3 1982 Mężczyzna na pogrzebie Anny
6.4 1979
6.8 1974

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jan Jeruzal filmy Jan Jeruzal najlepsze filmy Jan Jeruzal zdjęcia Jan Jeruzal galeria Jan Jeruzal biografia Jan Jeruzal nominacje Jan Jeruzal nagrody i wyróżnienia Jan Jeruzal filmografia Jan Jeruzal aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.