Jan Janga-Tomaszewski
Data urodzenia: 1951-12-29
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Gangster (gościnnie)
6.0 2009 Kierownik
7.0 2006 Waldek
5.4 2004 Cis
6.9 2004 Kornel Kubiś (gościnnie)
6.1 2001 Właściciel Kuby (gościnnie)
8.2
Spirited Away: W Krainie Bogów
Sen to Chihiro no kamikakushi
2001 Kamaji (polski dubbing)
5.6 2000 Wujek Gieniek
6.7 2000 (polski dubbing)
7.0 1998 Prawnik Edward Zalewski (gościnnie)
7.4 1997 Wuj(gościnnie)
5.2
Wojownicze żółwie ninja - następna mutacja
Ninja Turtles: The Next Mutation
1997 (polski dubbing)
6.4 1996 Ojciec Marysi
7.2
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1992 (polski dubbing)
9.3
Powodzenia, żołnierzyku
Bonne Chance Frenchie
1991 Pianista
8.0 1988 (odcinek 2)
7.5 1988 Hińcza
6.5
Tęczowa kraina
Rainbow Brite
1985 (polski dubbing)
7.3 1977
6.8
Kapitan Grotman
Captain Caveman and the Teen Angels
1977 Kapitan Grotman (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jan Janga-Tomaszewski filmy Jan Janga-Tomaszewski najlepsze filmy Jan Janga-Tomaszewski zdjęcia Jan Janga-Tomaszewski galeria Jan Janga-Tomaszewski biografia Jan Janga-Tomaszewski nominacje Jan Janga-Tomaszewski nagrody i wyróżnienia Jan Janga-Tomaszewski filmografia Jan Janga-Tomaszewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.