Jan Harvey
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2003 Mildred Summersby (gościnnie)
7.3
W stronę gór
Rockface
2002 Doktor Jane Chamberlain
0.0 1999 Pani Abercrombie
8.0 1998 Jane Ratcliffe
0.0 1997 Julie
0.0 1997 Barbara 'Babs' Woods (2003-2005)
6.0 1995 Nicola Gresham (1997) (gościnnie)
7.9 1986 Mary Russell (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Claire (gościnnie)
0.0 1985 Jan Howard
0.0 1983 Harriet Leacock
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Dziewczyna z Alpha News Service (gościnnie)
1.0 1975 Evelyn Shaw / Leslie Naples (gościnnie)
7.0 1972 Margit (1977) (gościnnie)
10.0 1965 Janet Frisby (1975) (gościnnie)
8.6 1962 Det. Mayhew (1978) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jan Harvey filmy Jan Harvey najlepsze filmy Jan Harvey zdjęcia Jan Harvey galeria Jan Harvey biografia Jan Harvey nominacje Jan Harvey nagrody i wyróżnienia Jan Harvey filmografia Jan Harvey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.