Jan Fedder
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Mężczyzna z wytatuowanym orłem
6.9 2009 Pan Meyer z Sanepidu
0.0 1995 Kapitan Kamphagen
0.0 1989 Lenz(gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1987 Stendal(gościnnie)
0.0 1986 Oszust
10.0 1986 Dirk Matthies (1990-????)
8.3
Okręt
Boot, Das
1985 Pilgrim
5.0 1981 (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jan Fedder filmy Jan Fedder najlepsze filmy Jan Fedder zdjęcia Jan Fedder galeria Jan Fedder biografia Jan Fedder nominacje Jan Fedder nagrody i wyróżnienia Jan Fedder filmografia Jan Fedder aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.