Jan Ciecierski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 1982 Józef Ostrowski, członek Rady Regencyjnej
6.9 1980 Gaetano, sługa Bony
7.5 1977 Baron Dalski (gościnnie)
6.8 1975 Lirnik
7.0 1971 Franciszek
6.5 1970 Ojciec
6.9 1969 Pachoł Sulisława
7.7 1965 Królik, dozorca domu, w którem mieszka Wojtek Koc (niewymieniony w cz
6.6 1956 Ksiądz
5.9 1955 dziad
6.6 1955 Okulista w Centralnym Instytucie Badań Lotniczo-Lekarskich
4.3 1953 Generał, członek Związku Patriotów Polskich(niewymieniony w czołówce)
6.1 1951 Doktor Malfatti

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jan Ciecierski filmy Jan Ciecierski najlepsze filmy Jan Ciecierski zdjęcia Jan Ciecierski galeria Jan Ciecierski biografia Jan Ciecierski nominacje Jan Ciecierski nagrody i wyróżnienia Jan Ciecierski filmografia Jan Ciecierski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.