Jamison Haase
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Spurge (gościnnie)
0.0 2011 Spurge (gościnnie)
0.0 2009 Spurge (gościnnie)
5.5 2009 Spurge (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Spurge (gościnnie)
8.0 2007 Rick Stolich (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Spurge (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Damani (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.3 2004 Ochroniarz Rikera (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Spurge (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Kelner (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Spurge (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Spurge (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jamison Haase filmy Jamison Haase najlepsze filmy Jamison Haase zdjęcia Jamison Haase galeria Jamison Haase biografia Jamison Haase nominacje Jamison Haase nagrody i wyróżnienia Jamison Haase filmografia Jamison Haase aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.