Jamie Thomas King
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Facet Mackendrick (gościnnie)
0.0 2011 Facet Mackendrick (gościnnie)
7.3
Szpieg
Tinker, Tailor, Soldier, Spy
2011 Facet Mackendrick (gościnnie)
7.6 2011 Facet Mackendrick (gościnnie)
10.0 2010 Facet Mackendrick (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Facet Mackendrick (gościnnie)
7.9
Dynastia Tudorów
The Tudors
2007 Thomas Wyatt
8.0 2007 Facet Mackendrick (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Facet Mackendrick (gościnnie)
7.3 2002 Dennis Chilton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jamie Thomas King filmy Jamie Thomas King najlepsze filmy Jamie Thomas King zdjęcia Jamie Thomas King galeria Jamie Thomas King biografia Jamie Thomas King nominacje Jamie Thomas King nagrody i wyróżnienia Jamie Thomas King filmografia Jamie Thomas King aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.