Jamie Sives
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Gorm
8.9
Gra o tron
Game of Thrones
2011 Jory Cassel (gościnnie)
6.3
Starcie tytanów
Clash of the Titans
2010 Gorm
7.0 2010 Gorm
7.0 2010 Gorm
6.3 2009 Gorm
6.8
Selekcja
Triage
2009 Gorm
6.3
Valhalla: Mroczny wojownik
Valhalla Rising
2009 Gorm
7.2
Pasja
Passion, The
2008 Gorm
7.7
Sekretny dziennik call girl
Secret Diary of a Call Girl
2007 Gorm
7.0
Na koniec świata
To the Ends of the Earth
2005 Gorm
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Kapitan Reynolds (gościnnie)
6.5
Ostatni Taniec
One Last Dance
2003 Gorm
7.6
Komandosi
Ultimate Force
2002 Gorm
7.3
W stronę gór
Rockface
2002 Gorm
0.0 2000 Gorm
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Gorm

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jamie Sives filmy Jamie Sives najlepsze filmy Jamie Sives zdjęcia Jamie Sives galeria Jamie Sives biografia Jamie Sives nominacje Jamie Sives nagrody i wyróżnienia Jamie Sives filmografia Jamie Sives aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.