Jamie McShane
Data urodzenia: USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.3 2012 Kapitan McCreaney (gościnnie)
8.2
Avengers 3D
Avengers, The
2012 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.4 2012 Bill Daugherty
6.6 2011 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.8 2011 Kapitan McCreaney (gościnnie)
6.9 2011 Kapitan McCreaney (gościnnie)
6.5 2010 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.7 2009 Tony "The Butcher" Valtini (gościnnie)
7.3
Mój śmiertelny wróg
My Own Worst Enemy
2008 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.9 2008 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Kapitan McCreaney (gościnnie)
8.8 2008 Konduktor (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Jack Tanner (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Cameron Hayes
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Kapitan McCreaney (gościnnie)
5.5 2007 Kapitan McCreaney (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.9
Ślepa sprawiedliwość
Blind Justice
2005 Kapitan McCreaney (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Kapitan McCreaney (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Kapitan McCreaney (gościnnie)
8.0 2004 Ned Mason (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Kapitan McCreaney (gościnnie)
6.2
Wstrząsy
Tremors
2003 Kapitan McCreaney (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Kapitan McCreaney (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.5 2002 Iverson (gościnnie)
8.2 2002 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.3 2002 Timothy Nash (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Kapitan McCreaney (gościnnie)
8.0 2001 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Ratownik medyczny (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.3 2001 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.6 2001 Kapitan McCreaney (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Jeff Berlin (gościnnie)
9.1 1999 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.6 1999 Kapitan McCreaney (gościnnie)
6.9 1998 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.6 1993 Kapitan McCreaney (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Ranny żołnierz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jamie McShane filmy Jamie McShane najlepsze filmy Jamie McShane zdjęcia Jamie McShane galeria Jamie McShane biografia Jamie McShane nominacje Jamie McShane nagrody i wyróżnienia Jamie McShane filmografia Jamie McShane aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.