Jamie McCall
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pielęgniarka (gościnnie) (niewymienio
0.0 2010 Pielęgniarka (gościnnie) (niewymienio
0.0 2009 Pielęgniarka (gościnnie) (niewymienio
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Pielęgniarka (gościnnie) (niewymienio
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Pielęgniarka (gościnnie) (niewymienio
7.4
Holiday
Holiday, The
2006 Pielęgniarka (gościnnie) (niewymienio
7.5 2005 Pielęgniarka (gościnnie) (niewymienio
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pielęgniarka (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
0.0

0 Pielęgniarka (gościnnie) (niewymienio

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jamie McCall filmy Jamie McCall najlepsze filmy Jamie McCall zdjęcia Jamie McCall galeria Jamie McCall biografia Jamie McCall nominacje Jamie McCall nagrody i wyróżnienia Jamie McCall filmografia Jamie McCall aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.