Jamie-Lynn Sigler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2007 Meadow Soprano
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Meadow Soprano
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Jillian (gościnnie)
7.2 2005 Meadow Soprano
5.6
Opowieści z Kręciołkowa
Higglytown Heroes
2004 Meadow Soprano
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Jamie-Lynn Sigler
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Meadow Soprano
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Meadow Soprano
5.0
Brooklińczycy
Brooklyn State of Mind, A
1997 Meadow Soprano

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jamie-Lynn Sigler filmy Jamie-Lynn Sigler najlepsze filmy Jamie-Lynn Sigler zdjęcia Jamie-Lynn Sigler galeria Jamie-Lynn Sigler biografia Jamie-Lynn Sigler nominacje Jamie-Lynn Sigler nagrody i wyróżnienia Jamie-Lynn Sigler filmografia Jamie-Lynn Sigler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.