Jamie Harris
Data urodzenia: 1963-05-15
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Franklin (gościnnie)
0.0 2011 Howard Velco (gościnnie)
5.7
Green Hornet 3D
Green Hornet, The
2011 Howard Velco (gościnnie)
0.0 2011 Howard Velco (gościnnie)
0.0 2011 Howard Velco (gościnnie)
4.5 2010 Howard Velco (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Rusty (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Marcus Lansdale (gościnnie)
8.1 2007 Howard Velco (gościnnie)
7.3 2002 Eddie Coster (gościnnie)
7.2
Danie dnia
Dinner Rush
2000 Howard Velco (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Howard Velco (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Howard Velco (gościnnie)
8.2
W imię ojca
In the Name of the Father
1993 Howard Velco (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Howard Velco (gościnnie)
5.5 1977 Howard Velco (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jamie Harris filmy Jamie Harris najlepsze filmy Jamie Harris zdjęcia Jamie Harris galeria Jamie Harris biografia Jamie Harris nominacje Jamie Harris nagrody i wyróżnienia Jamie Harris filmografia Jamie Harris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.