Jamie Anne Allman
Data urodzenia: Parsons, K
Miejsce urodzenia: mąż Marshall Allman (od 17.06.2006)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2012 Terry Marek
8.1
Dochodzenie
The Killing
2011 Terry Marek
0.0 2010 Terry Marek
4.8 2009 Terry Marek
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Terry Marek
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Terry Marek
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Terry Marek
7.5 2002 Jenny Manderville (gościnnie)
7.8 2002 Terry Marek
7.3 2002 Jane Renshaw (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Terry Marek
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Ćpunka (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Terry Marek
6.7
Ścigany
Fugitive, The
2000 Terry Marek
7.6 2000 Terry Marek
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Terry Marek
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Terry Marek
7.6 1993 Terry Marek

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jamie Anne Allman filmy Jamie Anne Allman najlepsze filmy Jamie Anne Allman zdjęcia Jamie Anne Allman galeria Jamie Anne Allman biografia Jamie Anne Allman nominacje Jamie Anne Allman nagrody i wyróżnienia Jamie Anne Allman filmografia Jamie Anne Allman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.