James Wing Woo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Kwan (gościnnie)
6.7 1999 Kwan (gościnnie)
7.6
Zabójcza broń 4
Lethal Weapon 4
1998 Kwan (gościnnie)
6.5
Zabójczy układ
Replacement Killers, The
1998 Kwan (gościnnie)
6.9
Język smoka
Snapdragon
1993 Kwan (gościnnie)
8.3 1983 Kwan (gościnnie)
7.0
Niezły pasztet
Big Fix, The
1978 Kwan (gościnnie)
7.7
Maratończyk
Marathon Man
1976 Kwan (gościnnie)
6.2
Elita zabójców
Killer Elite, The
1975 Kwan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Wing Woo filmy James Wing Woo najlepsze filmy James Wing Woo zdjęcia James Wing Woo galeria James Wing Woo biografia James Wing Woo nominacje James Wing Woo nagrody i wyróżnienia James Wing Woo filmografia James Wing Woo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.